Ochrana osobních údajů (GDPR)

Muzeum Těšínska, příspěvková organizace, se sídlem: Masarykovy sady 103/19, 73701 Český Těšín, IČO: 00305847, jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením článku 13, 14 a souvisejících Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Účely zpracování, právní základ, příjemci, předávání a doba uchování

Získané osobní údaje jsou zpracovávány pro individuální účely zpracování. Jednotlivé účely zpracování mají vždy nejméně jeden z právních základů dle článku 6 GDPR a jsou uchovány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

 

Seznam jednotlivých účelů zpracování, včetně právního základu, příjemců, předávání a doby uchování, naleznete na konci těchto informací.

Jako subjekt údajů máte právo

  • získat potvrzení a přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům
  • požadovat opravu vašich osobních údajů
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů
  • požadovat omezení zpracování vašich osobních údajů
  • v souladu s příslušným právním základem pro zpracování dle článku 6 GDPR:
    • požadovat přenositelnost vašich osobních údajů k jinému správci
    • vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů
  • podat stížnost dozorovému orgánu, kterým je: Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, e-mailová adresa: posta@uoou.cz, ID datové schránky: qkbaa2n

 

  • pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo tento souhlas kdykoliv odvolat

Uplatnění práv

Svá práva ke zpracování osobních údajů můžete uplatnit některou níže uvedenou formou:

  • písemně na adresu správce
  • pomocí datové schránky správce ID: 6jpk6ep
  • na emailovou adresu správce: muzeum@muzeumct.cz

 

Seznam jednotlivých druhů zpracování

Informace o zpracování osobních údajů:

Cookies na stránce muzeumct.cz

Webové stránky Muzea Těšínska používají cookies za účelem sledování aktivity návštěvníka, což následně využíváme k zlepšování komfortu při jejich prohlížení. Aby tyto stránky fungovaly správně, umisťujeme soubory cookies do vašeho zařízení. Cookies jsou tedy textové soubory ukládané do vašeho počítače nebo mobilního zařízení při návštěvě internetových stránek. Napomáhají pamatovat si vaše aktivity a preference po určitou dobu, abyste je nemuseli znovu vkládat, když se na stránky vracíte nebo přecházíte ze stránky na stránku. Informace jsou využívány pro účely optimalizace poskytovaných služeb prostřednictvím těchto webových stránek, včetně podstránek a odkazů, k poskytování funkcí sociálních médií a k analýze naší návštěvnosti.

 

Více informací o cookies a důvodech jejich využití:

 

Využívání cookies jde upravit nebo omezit takto:

 

Vymazání – cookies můžete vymazat ve vašem prohlížeči – zpravidla bývá umístěno v sekci Historie navštívených stránek.

 

Blokování cookies – prohlížeče umožňují umísťování cookies zablokovat. V takovém případě bude ale funkcionalita stránek omezena. Informace o nastavení ukládání souborů cookies ve vašem prohlížeči najdete na stránkách poskytovatele prohlížeče, který aktuálně využíváte.

 

Služba Google Analytics

Naše stránky využívají službu Google Analytics poskytovanou společností Google, Inc. Detailní informace o službě Google Analytics naleznete zde.

 

 

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s užitím cookies. Můžete je vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči. Zároveň tímto vyjadřujete svůj souhlas s jejich zpracováním v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a s jejich využitím za výše zmíněným účelem organizací Muzeum Těšínska, se sídlem: Masarykovy sady 103/19, 737 01 Český Těšín.

 


Registrace
Archeopark
Stálá expozice
Stálá expozice
Otevírací doba
MĚSÍC ÚT-PÁ SO-NE
IV.-VI., IX. 8.00-16.00 9.00-17.00
VII.- VIII. 9.00-17.00 9.00-17.00
X.-III. 8.00-16.00 8.00-16.00

 

15., 17., 22., 24., 29. a 31. 8.

 

OD 12 HODIN ZAVŘENO


Upozorňujeme návštěvníky, že v akropoli právě probíhá rekonstrukce dřevěné palisády. Důrazně žádáme, aby všichni návštěvníci dbali zvýšené opatrnosti a striktně se řídili pokyny průvodců!

 

Věnujte zvýšenou pozornost těmto odkazům: omezení provozu, výlukový jízdní řád

 

Navštivte náš nový web

www.archeoparkchotebuz.cz

 

 

Kontakt
+ 420 552 309 133
archeopark@muzeumct.cz
zobrazit více
Kotulova dřevěnka
Stálá expozice
Otevírací doba

 

ÚT–PÁ

 

8–12

 

12.30–16.00

SO 9–13
NE
13.00–17.00
SEZONNÍ PROVOZ

 

 

Kontakt
+420 602 709 731
kotulova_drevenka@muzeumct.cz
zobrazit více

MUZEUM TĚŠÍNSKA 2011 (c) Všechna práva vyhrazena

 

Ochrana osobních údajů GDPR